Najnovije

USKOČILI U VLAK: Kasovci sreli Radolfija i rasplesali cijeli vagon

Kas i Radolfi

Veseli vagon rasplesali su Kas i Raolfi, a sve su upotpunili i originalni grafiti. Jedan nas je čak nasmijao do suza 🙂

Novi singl Tamburaškog sastava Kas zove se “Vlak” i nalazi se na njihovom drugom studijskom albumu “Danas smo kraljevi” koji je nominiran za Porina u kategoriji Najboljeg albuma pop-folklorne glazbe.

Dosadašnje glazbene suradnje osječki su tamburaši upotpunili još jednom, u svoj “Vlak” ukrcali su najpoznatijeg latino glazbenika u Hrvatskoj, Davora Radolfija. Pjesma je zaraznoga ritma, vedrog pogleda na život i pozitivnih poruka, idealna za ove prve proljetne dane. Tekst je napisala Uršula Tolj, dok je autor glazbe Dario Hleb, poznati osječki glazbenik.

Ne znamo je li ovo Selma u nekim od kadrova, ali znamo da su dečki bili dobri i nisu se naginjali kroz prozor.

Na snimanje spota Kasovci su se uputili u Samobor i Istru gdje su u Motovunu i okolici Novigrada snimili kadrove pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića.

Čuvši za nominaciju Kasovog albuma za ovogodišnji Porin, Davor Radolfi im je čestitao, te prokomentirao novu suradnju: “Pjesma ima jako lijepu poruku i ljudi će je sigurno zavoljeti”, a s njim se složio i Kasov pjevač Dinko Glavaš, koji nije krio oduševljenje skorim odlaskom na dodjelu Porina: “Ova nominacija je za nas već dovoljna nagrada za svih devet godina koliko smo skupa i koliko se trudimo ostaviti trag na hrvatskom glazbenom nebu.”

Dodajmo kako se dodjela diskografske nagrade Porin održava u petak, 23. ožujka u Splitu, a osim Kasa u istoj su kategoriji svojim albumima nominirani i Rajko Suhodolčan i Klapa Luka.

Oglasi

Komentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s