Najnovije

HIT GODINE – Finale

hit-godine-2016

U drugom polufinalu predstavili smo vam preostalih 15 kandidata za tamburaški hit godine emisije Tamburaški sokak HRV-a, a pred nama je 10 njih koji su dobili najviše vaših glasova u proteklom tjednu i koji se bore za titulu hita godine.

Pjesme koje se nisu plasirale u finale su TSK – Prašina (73), SALAŠ – Ne tuguj mi majko stara (67), VIKTORIJA KULIŠIĆ ĐENKA – Kćer ravnice (61), ČOKANJ – Odlazi se (52) i SINOVI RAVNICE & SANDRA BAGARIĆ – Bagrem (47 glasova)

U nastavku je 10 finalista s trenutnim brojem glasova (radi pregleda), ali glasovanje kreće jednako za sve od nule, što znači da će konačni poredak i proglašenje hita godine biti sljedeće nedjelje u programu HRV-a u emisiji Tamburaški sokak.

Deset kandidata koji su se u posljednjem tjednu borili za hit godine su: Najbolji hrvatski tamburaši (Isprale su kiše), Marija Pavković Snaša (Kad odu svi), Garavi (Tri želje), Dike (Vrime bajkovito), Slavonci (Slavoniju čuvaj sine), Satir (Godine su da se broje), Slavonske lole (Ljubavi poslije tebe nema), Allegro (Sa tvojih usana), Zlatno klasje (Ovo malo duše) i Tamburaši za dušu (Moj Sokole).

Rezultati:

Glasovanje za tamburaški hit godine je završeno! Hvala svima koji su glasovali i na taj način nekome od finalista omogućili da postane hit godine. Potpune rezultate objavljujemo u nedjelju, 31. prosinca 2017. u Tamburaškom sokaku HRV-a u 16:00 sati, a ovdje možete pogledati kako ste raspodijelili glasove:

 

  1. ————————————————————– 329 glasova
  2. ——————————————————— 318 glasova
  3. —————————————————– 315 glasova
  4. ——————————————— 296 glasova
  5. ——————————— 211 glasova
  6. —————————- 195 glasova
  7. ——————— 148 glasova
  8. ————— 126 glasova
  9. ———— 108 glasova
  10. ——- 84 glasova
Oglasi