Najnovije

Ide jesen, nešto divlje je u zraku… “Sve je moguće” u izvedbi Kasa

Kas u spotu 'Sve je moguće'

Šarmantni Kasovci u novom video spotu “Sve je moguće”

Nakon što su singlom “Danas smo kraljevi” publici u svibnju predstavili istoimeni album, Kasovci su ovih dana predstavili novi singl “Sve je moguće” s kojim su nastupili na Aurea festu popularne glazbe u Požegi. Ovog puta su, kako u šali kažu, odlučili ipak biti gospoda a ne kraljevi, referirajući se na video spot kojeg su predstavili u požeškom kazalištu.

Za festival u Požegi u planu su imali dvije pjesme, a “Sve je moguće” bila je izbor i samog benda i organizatora festivala.

“Uvijek je lijepo vratiti se na ovaj festival uz koji nas vežu uspomene od prije pet godina kada smo izveli ‘Odbjeglu zvijezdu’ i plasirali se u finale tamburaškog festivala što je za nas tada osim iznenađenja to bio i veliki uspjeh. Danas je Kas sastav usmjeren više na popularniju glazbu pa nam je i ovaj nastup jedno novo i drukčije iskustvo”, rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Na drugom studijskom albumu u nakladi Croatia Recordsa nalazi se deset autorskih pjesama od kojih je polovica već ranije predstavljena najavnim singlovima i spotovima, a upravo predstavljena “Sve je moguće” odlično se uklopila uz dolazak jeseni i aktivnosti benda koje će tek uslijediti.

U pripremi nadolazeća američka turneja

U studenom će dečki iz Kasa po drugi put na turneju u SAD, ovaj put pomalo drukčiju od one kada su prije dvije godine obišli brojne gradove u Kanadi i SAD-u.

“Posjetit ćemo Floridu gdje ćemo sudjelovati na jednom tamburaškom festivalu, a potom ćemo se uputiti u Pittsburgh, New York i još neka mjesta gdje ćemo održati koncerte u klubovima”, dodaje Glavaš.

Osim američke turneje pred Kasovcima je još niz novih singlova s aktualnog albuma koje će publici posebno predstaviti na zimu ili početkom sljedeće godine.

Spot je sniman u Dvorcu Mailath u Donjem Miholjcu, a osim Kasovaca u spotu se pojavljuje i Dora Alagić

Zarazni plesni ritam singla “Sve je moguće” već polako ulazi na playliste radijskih postaja, ali i među publiku koja ih prati na brojnim nastupima, stoga nema sumnje kako će ovo biti još jedna od Kasovih uspješnica. Novi singl autorski potpisuju Hrvoje Bogutovac (glazba i tekst) i Marin Bando (aranžman), dok je za realizaciju video spota zaslužan Marko Zeljković.

Dražen Bočkaj

Oglasi