Najnovije

[PREMIJERA] Pogledajte spot “Vrime bajkovito”, novi singl Dika

Dike u spotu "Vrime bajkovito"

Dike u svom prvom video spotu “Vrime bajkovito”

Vinkovačke Dike nakon što su obilježili 30 godina postojanja na glazbenoj sceni, te nakon objave novog studijskog albuma “Slavonac sam, ‘oću da se zna!”, ponosno predstavljaju svoju novu pjesmu “Vrime bajkovito” za koju su snimili i video spot.

Ono što je posebno zanimljivo oko novog singla Dika jest činjenica da je ovo prvi profesionalni video spot legendarnih tamburaša, što će posebno obradovati njihovu vjernu publiku, ali i brojne medije koji će ga moći emitirati i vizualno u svom programu.

“Prvo smo imali zamisao spot snimiti u jednoj predivnoj kući u Retkovcimaa, međutim kuća je bila srušena pa smo morali potražiti novu lokaciju koja bi odgovarala ovoj priči, pa smo napokon našli isto tako predivnu slavonsku kuću u Rokovcima”, kaže Marinko Blažinkov za naš portal o snimanju spota.

S pjesmom “Vrime bajkovito” koju autorski u potpunosti potpisuje stalni suradnik Dika Šimo Dominković, nastupit će na ovogodišnjem Aurea festu u Požegi u večeri “Zlatne žice Slavonije”. Pjesma je snimljena u Rockoko studiju producenta Tihomira Ivanetića.

Dike ističu kako su ponosni na ovaj spot koji zorno dočarava slavonsku tradiciju koja ih svakodnevno okružuje

Redatelj spota je Mario Šulina iz Produkcije Nova. Spot je sniman u obiteljskoj kući Janje Kulovnjak u Rokovcima. U spotu se osim Dika u gostujućim ulogma pojavljuju i Katica Štefančić iz kazališta Mika Živković iz Retkovaca te dva dječaka, Marcel i Eugen Rukavina, čiji otac Zvonimir Rukavina Čibo u Dikama svira kontru.

 

Prije nego nastupe u Požegi, Dike će zasvirati u Vukovaru na 3. Tamburaškom kirbaju ove subote gdje će također publici premijerno predstaviti svoju novu pjesmu.

 

Oglasi