Najnovije

Prvi singl Tamburaškog sastava Behar u izdanju Croatia Recordsa

Behar

Tamburaški sastav Behar iz Slavonskog Broda

“Ludnica” je nova plesna i razigrana pjesma brodskog tamburaškog sastava Behar koju je napisao i uglazbio Mirko Šenkovski Geronimo.

Tamburaški sastav Behar je pjesmu objavio nedugo nakon proslave devetog rođendana osnivanja sastava, a to im je ujedno i prvi singl u izdanju Croatia Recordsa.

“Nakon gotovo 10 godina mukotrpnog truda i rada, odvažili smo se stvoriti nešto svoje, nešto što nas najbolje opisuje kao pojedince ali i kao glazbenike, nešto što će ostati iza nas. A kako to bolje dočarati nego pjesmom. U tome nam je pomogao naš prijatelj, renomirani kompozitor i tekstopisac Mirko Šenkovski Geronimo, koji je autor teksta i glazbe”, rekao nam je Josip Domorad iz TS Behar koji je član banda od samih početaka.

Za aranžman pjesme zaslužni su Igor Gregurić i Krunoslav Dražić. Miks i master odradili su Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap iz studia „Hard Work“, Požega, dok je za programiranje zaslužan Laris Pašalić.

“Pjesma nam se je svidjela na prvu i odmah nam je ušla u uho. Sigurni smo da će je publika odlično prihvatiti“, zadovoljan je Marko Ćosić, član TS Behar već osam godina.

Videospot snimljen je pod okriljem produkcije Lorinn iz Vukovara s kojom Behar započinje uspješnu suradnju, a sniman je na brojim lokacijama u Slavonskom Brodu.

U spotu se osim članova sastava pojavljuju i glumice Gabrijela Babić, Ena Jelinić, Irma Pavić i glumac Marko Brblić.

“Jako smo zadovoljni videospotom koji savršeno pristaje ovoj pjesmi. Mislimo da se svaka djevojka može u njemu pronaći zato što prikazuje tipične pripreme svake djevojke za noćni izlazak“, rekao nam je Marko i poručio da je ovo samo početak jedne lijepe glazbene priče.

 

Behar čine: Josip Baboselac (berda, bass gitara), Bruno Colić (vokal, harmonika), Marko Ćosić (kontra, el. gitara), Josip Domorad (vokal, basprim), Damir Lasić (prim), Ilija Lilić (basprim), Robert Vlasac (bubnjevi).

Oglasi