Najnovije

Na žitnim slavonskim poljima Vranac snimio spot za novi singl

Vranac u spotu Budi mi sretna

Novi spot Vranca sniman je na atraktivnim lokacijama slavonske ravnice

Novim ljetnim singlom “Budi mi sretna” Vranac šalje još više pozitive svima koji uživaju u tamburaškoj pop glazbi, a za vizualni dojam odlučili su u prvi plan staviti svoju Slavoniju.

Na stihove Damira Bačića glazbu je napisao Vjekoslav Dimter, dok je aranžman djelo Branimira Jovanovca.

“Pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića nadamo se da smo uspjeli pokazati svu ljepotu Slavonije u vruće ljetne dane i ispričati lijepu ljubavnu priču. Tople boje naših polja, lijepa Slavonka Nika Klaić i naš Franjo Sarić bili su idealan spoj za novi ljetni singl”, poručili su dečki iz Vranca.

Posljednjih godina svjedoci smo velikog raseljavanja stanovništva Slavonije, kažu ovi mladi tamburaši, dodajući kako poslovne (ne)prilike tjeraju ljude da žitna polja i ravnicu zamijene dalekim gradovima drugih zemalja, ljudi odlaze u potrazi za boljim životom.

Ljubavna ljetna priča okupana suncem slavonskih polja u novom spotu Vranca.

“Velika i plodna Slavonija ostaje velika i dalje, ali sve praznija, postaje sve više i više zaboravljena i zapostavljena. Upravo to je bio razlog zašto smo se, kao pravi Slavonci, odlučili snimiti naš ljetni singl na žitnim poljima naše ravnice – pokazati njezinu ljepotu”, dodali su.

Javnosti su poručili da i oni kao glazbenici tražeći atraktivnije lokacije za snimanje spotova namjerno ili nenamjerno često zapostave svoj rodni kraj, no ovim spotom htjeli su se, kako kažu, vratiti svojim korijenima.

 

 

Oglasi