Najnovije

Dražen Zečić i Džentlmeni otkrili šokantno pismo i odlučili ga podijeliti s publikom

Dražen Zečić i Džentlmeni

Tuga se najbolje liječi uz čašicu, a još kad se tu nađu i tamburaši…

Dražen Zečić i Džentlmeni snimili su pjesmu i spot “Ona novu ljubav ima” za CMC festival u Vodicama. Posljednjih je godina CMC festival jedini festival na kojem Zečić nastupa, a ove godine će mu se na pozornici pridružiti i popularni Džentlmeni, tamburaški sastav iz Osijeka.

Džentlmenima ovo nije prvi susret sa CMC festivalom, u programu “Klapa vs Tambura” nastupili su  2015. godine. Krajem iste godine objavili su svoj drugi studijski album “Za tebe anđele”. Upravo Džentlmeni, predvođeni vokalom Zoranom Kunom, daju čar ovoj pjesmi, a njihova zajednička izvedba prije nekoliko mjeseci u jednom showu oduševila je publiku koja je prepoznala emocije koje Zečić unosi u svoje pjesme i izvedbe.

Šteta što u spotu nema koji kadar s aftera kod Zekine rodbine

Glazbu i tekst za “Ona novu ljubav ima” potpisuje sam Zečić, a aranžman mladi i talentirani Marin Seko. Spot koji je sniman na predivnim lokacijama pored rijeke Cetine režirao je Željko Petreš koji sa Zečićem surađuje preko 20 godina.

“Kod ovog snimanja spota najkompleksnije je bilo uskladiti termine Džentlmena, Zeke i moje ekipe. Ustanovili smo da je jedini slobodan termin upravo jutro nakon snimanja jedne emisije na Hvaru. Kako su brodske veze sa Hvara prilično rijetke, Zeko i Džentlmeni su morali s otoka krenuti već oko 5 sati ujutro da bismo započeli sa snimanjem oko 10 sati. Snimali smo na rijeci Cetini, a onda je uslijedilo meso i kruh ispod peke kod Zekine rodbine u Blatu na Cetini”, otkrio je redatelj.

Kako Zečićeve pjesme ubrzo po objavi postanu svojevremeni hitovi, ne sumnjamo kako će i ova suradnja s tamburašima isto tako uroditi plodom, te kako će publika prije svega još bolje upoznati Džentlmene koji u tamburaškom svijetu iza sebe imaju niz predivnih autorskih pjesama.

Oglasi