Najnovije

Zlatno klasje predstavlja pjesmu “Sve zbog jedne garavuše”

Zlatno klasje na promociji u Kutjevu

Zlatno klasje na prigodnom druženju u Kutjevu nakon nastupa na festivalu u Kaptolu

Tamburaški sastav Zlatno klasje nakon nastupa na ovogodišnjim Šokačkim pismama u Županji bilježe još jedan festivalski nastup.

Riječ je o festivalu “Zlatni glas Zlatne doline” u Kaptolu na kojem su izveli svoju novu pjesmu “Sve zbog jedne garavuše” koju autorski potpisuje Ivica Plivelić.

“Ovu godinu smo otvorili radno nastupom na festivalu u Županji, ali smo odlučili nastaviti i dalje s autorskim radom, pa smo tako snimili još jednu novu pjesmu s kojom smo se pojavili na festivalu u Kaptolu. Osim brojnih koncerata, televizijskih emisija i festivala, sviramo dosta privatnih svirki, no evo, vrijeme je pokazalo da imamo vremena i za autorski rad na kojem mislimo i dalje raditi”, izjavio je Alen Dakić, član ovog tamburaškog sastava.

Pjesma je snimljena u zagrebačkom studiju Tamburica pod producentskom palicom Ivice Plivelića, koji je, kako smo i ranije spomenuli, autor ove pjesme. Zlatna polja od nedavno nastupaju i kao prateći sastav Marije Pavković Snaše, pa su i u ovoj kombinaciji zabilježili zavidan broj nastupa na raznim manifestacijama. Pjesmu možete poslušati ovdje.

Oglasi