Najnovije

Čuvari noći predstavljaju svoju prvu autorsku pjesmu

Čuvari noći u spotu Hej prijatelji svi

Čuvari noći za svoj prvi singl snimili su i video spot na obalama Drave i u okolici Narda

Čuvari noći u prosincu ove godine obilježit će pet godina djelovanja, a svoj dosadašnji rad odlučili su okruniti svojom prvom pjesmom i video spotom, kao i nastupom na festivalu u Kaptolu. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Goran Ivanović Lac, a za aranžman je zaslužan Stjepan Rudinski.

Pjesma Čuvara noći “Hej prijatelji svi“ nalazi se u konkurenciji novih tamburaških pjesama koju će izvesti u petak 19. svibnja na 43. festivalu tamburaške glazbe Zlatni glas Zlatne doline u Kaptolu kraj Požege.

Za prvu pjesmu snimili su i video spot

Za njihov prvi video spot zaslužni su snimatelji Daniel Antunović i Dino Spaić. U spotu se osim Čuvara noći pojavljuje i glumica Melani Vuksanić, a sniman je na lokacijama uz rijeku Dravu u okolici Narda, kao i u samom selu, na salašu Kutica, te u caffe baru Best u Valpovu.

Mladi momci iz Narda, Valpova, Bocanjevaca i Ladimirevaca pravi su promicatelji Valpovštine na svim svojim nastupima, a do sada su ostvarili zapažene nastupe na nacionalnoj televiziji u emisiji “Lijepom našom”, mnogim drugim lokalnim televizijama i manifestacijama diljem zemlje i inozemstva. Članovi Tamburaškog sastava Čuvari noći su Dominik Špoljarić, Nikola Abramić, Vanja Koški, Patrik Piškorjanac, Andrej Gazdić i vokal Luka Šestanj koji uređuje i vodi poznatu radijsku emisiju “Tamburaška subota HRV-a” na Hrvatskom radiju Valpovština.

Oglasi