Najnovije

Spotom za singl “Ti si mi sve” Posegana najavljuje debitantski album

Posegana - Ti si mi sve

Posegana novim singlom “Ti si mi sve” najavljuje svoj prvi album

Popularni Tamburaški sastav Posegana publici se 2013. po prvi put predstavio singlom “Doživotno tvoj”, a sada napokon najavljuju dugo očekivani album koji će se na tržištu naći 12. svibnja u izdanju Croatia Recordsa. 

Pjesma koja je obilježila njihovu karijeru i po kojoj njihov debitantski album nosi ime postala je u ove četiri godine pravi evergreen, a u tom razdoblju obilježila je i mnoge ljubavi, postavši jednom od najpopularnijih pjesama na brojnim svadbama. No, dečki iz Posegane nisu mirovali nakon prvog singla te su u vremenu nastajanja albuma publici predstavili pet singlova uz prateće spotove (“Ljubav, to smo mi”, “Znaš li da te volim”, “Da uz tebe dišem”, “Na na na” i “Dovraga sve”) koji su redom nastavili oduševljavati sve brojnije fanove ovih nepopravljivih romantika. Njihova glazba odiše svježinom koju mogu zahvaliti uistinu odličnom autorskom timu sastavljenom od poznatih hrvatskih skladatelja i tekstopisaca, među kojima se na albumu ističu Marko Tomasović, Štefanija Soldan, Uršula Tolj, Mario Vestić, Damjan Pirović, Josip Plivelić i Dražen Bočkaj.

Najavni singl za album, “Ti si mi sve”, himna je svake iskrene ljubavi

Pjesmu “Ti si mi sve” autorski potpisuje Marijo Kovačević, i sam član Posegane, dok se za prepoznatljivo lepršav aranžman pobrinuo Zvjezdan Marjanović, odgovoran za aranžmane većine pjesama na albumu. Video priča za novi singl je djelo Josipa Grizbahera iz Cinematic studija iz Osijeka. Crtice iz ljubavnog života mladoga para u spotu su utjelovili sjajni glumci Srđana Prekodravac i Matej Barić.

Album ekskluzivno poslušajte na Deezeru

Ljubavna tematika koja se provlači kroz sve pjesme ovog sastava te iskrenost i optimizam kojim momci iz Posegane zrače svakim singlom oduševljavaju radijske urednike i slušatelje diljem Hrvatske. Upravo zato je njihov album prvijenac jedno od najiščekivanijih tamburaških izdanja ove godine. Uz sve dosadašnje hitove, na albumu će se naći 4 nove pjesme, uključujući prekrasnu baladu “U zagrljaju tvom”, emocijom nabijenu “Tražim nekog” i balaševićevsku “Ogrlicu od samoće”.

“Doživotno tvoj”, album prvijenac Posegane, koji u prodaju izlazi za tjedan dana, možete ekskluzivno poslušati već danas na Deezeru.

Oglasi