Najnovije

Pogledajte spot za novi singl Gospodara tambura

Gospodari tambura Ne mogu bez tebe

Gospodari tambura u novom video spotu

Gospodari tambura nastavljaju autorsku suradnju s Mariom Vestićem i u novom singlu “Ne mogu bez tebe”.

Polako, ali sigurno, svoje mjesto na glazbenoj sceni pronalazi mladi jaskanski tamburaški sastav Gospodari tambura. Nakon prošlogodišnjih hitova, prvijenca “Nije krivo more” te pjesme “Lažu” s kojima su se predstavili široj publici, snimili su novi singl i spot “Ne mogu bez tebe”. Za sve tri pjesme glazbu i tekst potpisuje Mario Vestić, dok su aranžman Gospodari tambura radili sami. S obzirom na dosadašnje uspjehe njihovih pjesama i spotova, bend nije mijenjao niti suradnike kod snimanja pjesme i spota, pa su i ovoga puta pjesmu dovršili u studiju Tonija Lovića, dok je spot radio Marko Zeljković.

Gospodari tambura u novom spotu

Ovoga puta radi se o baladi koja će zasigurno osvojiti srca brojnih pripadnica ljepšeg spola.

“Prve dvije pjesme su bile življe, ovo je jako lijepa balada koja ženu prikazuje na jedan vrlo lijep, romantičan i profinjen način pa je i cijeli spot na takav način sniman. Bit će prigodna za rođendane, Valentinovo, godišnjice jer predstavlja bilo koji oblik ljubavi, ljepote i dobrote. Posvećena je svakoj ženi, a i svatko tko voli ženu naći će riječi kojih se možda ne bi sam sjetio da joj kaže”, kažu Gospodari tambura.

Za lokaciju snimanja novog spota Gospodari tambura ponovo su odabrali svoje rodno Jastrebarsko, a za pravu romantičnu atmosferu poslužile su im prostorije Princess centra. Ondje se, kako su nam kazali, nova ljubavna pjesma u potpunosti stopila s ambijentom, a tamburaši su se osjećali ugodno jer su na domaćem terenu. Lijepa djevojka u spotu je Sara Hulina, a za njezin styling bio je zaslužan Marin Sovar, a za frizuru i šminku Valentina Blažek.

Oglasi