Najnovije

Predstavljen program koncerta “Slavonija Zagrebu”

Slavonija Zagrebu sudionici zajedno

Sudionici koncerta “Slavonija Zagrebu” na predstavljanju ispred Lisinskog

U Zagrebu je ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog predstavljen program koncerta “Slavonija Zagrebu” okupivši poznate sudionike koncerta.

Predstavnicima medija tako je u Matis Absolut Loungeu u Zagrebu odaslan poziv na jedinstven, izuzetan i veličanstven koncertni program koji će u Lisinskom biti upriličen u četvrtak 4. svibnja s početkom u 20:00 sati.

Kako su istaknuli organizatori koncerta, cilj im je prvenstveno promocija Slavonija i Baranje u našem glavnom gradu, a okupljenima se obratio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je poručio kako su svim Slavoncima i Baranjcima vrata Zagreba uvijek otvorena.

Koncert koji će se održati pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba okupit će najeminentnije izvođače tradicijske tamburaške glazbe, kao i folklorne skupine. Većina sudionika koncerta bila je na predstavljanju, a nazočne je u ime izvođača pozdravio Krunoslav Kićo Slabinac zahvalivši svima na ovako velikom interesu za spomenuti koncert.

U sklopu programa na koncertu u Lisinskom će nastupiti KUD Kristal Sladorana iz Županje, tamburaški sastavi Žeteoci, Vranac, Slavonske lole, kao i legende tamburaške glazbe Vera Svoboda, Boris Ćiro Gašparac, Cecilija, Šima Jovanovac, Stjepan Jeršek Štef i Krunoslav Kićo Slabinac.

Oglasi