Najnovije

Rasplesani Kasovci predstavili novi singl nešto zabavnijeg pop prizvuka

Kas Danas smo kraljevi

Kasovci u novom video spotu

Na osmu godišnjicu osnivanja benda Kasovci su odlučili publiku počastiti novim singlom “Danas smo kraljevi”.

Osječki tamburaški sastav novim singlom i video spotom najavljuje skori izlazak novog studijskog albuma, a da će on biti i više nego zabavan pokazali su u novom video spotu pjesme “Danas smo kraljevi” koju autorski potpisuje njihova sugrađanka Mia Dimšić.

Vesela, plesna i razigrana pjesma, ovom prigodom u nešto zabavnijem i drugačijem aranžmanu, donosi prepoznatljiv, ali pomalo i moderniji zvuk Kasa.

Spot je sniman u Osijeku, a redatelj spota je Marko Zeljković

U spotu “Danas smo kraljevi” okupili su se plesači i plesačice baleta, klasičnog i modernog plesa, akrobatskog rock ‘n’ rolla, zatim pole dancea, break dancea, hip-hopa, trbušnog plesa te cheerleadersice i freestyleri iz Osijeka i okolice, uključujući i mladence koji su se slučajno zatekli na lokaciji snimanja spota.

“Pjesma nam se svidjela na prvu. Odmah nam je ušla u uho. Tko god ju je poslušao pjesma mu se narednih nekoliko dana motala po glavi. Mislim da se svaki muškarac može u njoj pronaći, a s obzirom da pjesmom slavimo ljubav, žene bi se mogle rastopiti od romantike”, izjavio je pjevač Kasa, Dinko Glavaš.

Kasovci su pjesmu po prvi put snimili u Požegi, u studiju Hardwork Zvjezdana Marjanovića, koji je složio i aranžman pjesme.

Na albumu koji će se uskoro naći na tržištu donose još neka od iznenađenja, a hoće li ostati vjerni zvucima tambure ili će nas iznenaditi nečim novim, doznat ćemo uskoro.

Oglasi