Najnovije

Jacques Houdek, Šima Jovanovac i Siniša Leopold u utrci za Porin za najbolji tamburaški album

jacques-porin-nominacije

Jacques Houdek na proglašenju nominacija Glazbene nagrade Porin (foto: porin.org)

Ovogodišnji kandidati za osvajanje diskografske nagrade Porin u kategoriji najboljeg albuma tamburaške glazbe su Jacques, Šima i Siniša Leopold.

Na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom Matis Absolute Loungeu objavljeni su finalisti 24. izdanja Glazbene nagrade Porin. Biračko tijelo je tako u prvom krugu glasovanja odabralo kandidate koji su nominirani za drugi krug glasovanja, a među 33 kategorije nalazi se i ona za najbolji tamburaški album u 2016.

U spomenutoj kategoriji proglašeni su finalisti, a za najbolji tamburaški album borit će se Jacques Houdek za album “Tko je, srce, u te dirn’o?“ producenta Tihomira Ivanetića, Šima Jovanovac za album “Šta kog’ briga kako živim“ producenta Branimira Jovanovca, te Siniša Leopold i Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije za album “Siniša Leopold – Gold Collection“ producenta Siniše Leopolda. Sva tri nominirana albuma izdala je Croatia Records.

Proglašenje dobitnika 24. po redu Glazbene nagrade Porin održat će se 17. ožujka u Spaladium areni u Splitu. Svim nominiranima čestitamo i želimo puno uspjeha u završnom krugu glasovanja!

Oglasi