Najnovije

“Ova pisma refren nema” u još jednoj suradnji Dika i Zvonka Bogdana

dike-i-zvonko-bogdan

Dike i Zvonko Bogdan na zajedničkom koncertu u Vinkovcima

Obradom stare dobre tamburaške pjesme “Ova pisma refren nema” koju autorski potpisuje Zvonko Bogdan, legende tamburaške glazbe, Dike i Zvonko Bogdan, najavili su skoro izdavanje zajedničkog albuma.

Singl je premijerno emitiran u programu Hrvatskog radija Vukovar (HRV), a tom je prilikom Marinko Blažinkov naglasio kako su nakon prvog singla odlučili snimiti još nekoliko njih.

“Zvonko je rekao, a zašto ne bismo snimili još koju pjesmu, na što smo mi odmah pristali. Neću vam otkriti koliko je pjesama snimljeno, ali ono što ću svakako reći je da Dike pripremaju novi album na kojem će se naći i pjesme koje smo snimili zajedno s našim dragim prijateljem Zvonkom Bogdanom”, izjavio je Blažinkov gostojući u eteru HRV-a.

Ovaj je singl njihova druga uzastopna suradnja nakon više nego uspješnog dueta “Slavonac sam ja” koji je objavljen sredinom studenog prošle godine. Tada je singl “Slavonac sam ja” najavio tek rasprodani zajednički koncert koji je održan 13. prosinca u vinkovačkom Gradskom kazalištu Joza Ivakić kojim su Dike simbolično proslavile 30 godina djelovanja.

Pjesma “Ova pisma refren nema” još je jedna potvrda velikog prijateljstva Dika i Zvonka Bogdana, a snimljena je pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića iz Rockoko studija. Upravo u tom studiju dovršava se i cijeli album Tamburaškog sastava Dike, a koji u prodaji nestrpljivo očekujemo tijekom mjeseca ožujka.

Oglasi