Najnovije

Tradicionalno putovanje s Kasom vodi vas na nezaboravan provod u Prag i Plzen

kas-prag

Na svakom od svojih putovanja Kasovci prirede i nezaboravnu svirku za fanove (Foto: Facebook/Kas)

Prag je grad u koji se svi rado vraćaju, pa ni ne čudi da mnogi žele iznova ponoviti svoj “maturalac“ ili putovanje iz snova s kojeg su se uvijek vraćali puni dojmova, a zahvaljujući tamburašima iz Kasa jedno od takvih moguće je i ove godine jer su svoje fanove odlučili povesti na put u Prag i Plzen.

Osim Praga, u posljednjih nekoliko godina Kasovci su sa svojim fanovima obišli i Krakow, Wieliczku, Auschwitz, Bratislavu i Telč, a uz obilaske poznatih znamenitosti svojim suputnicima ovi popularni tamburaši iz Osijeka uvijek pripreme i nezaboravnu zabavu na putovanju. Jedna od tradicija je i zajednička večera uz nezaboravnu svirku Kasa u nekoj od pivnica ili klubova, a tako će biti i ove godine.

“Od prvoga trenutka kada smo došli na ovu ideju svima nam je na umu bila samo dobra zabava, a tek po povratku u Hrvatsku, čuvši od naših suputnika odlične dojmove, odlučili smo ovakva putovanja pretvoriti u tradiciju“, poručili su Kasovci koji s nestrpljenjem iščekuju još jedno putovanje s fanovima.

U početku je na putovanje polazio jedan autobus, no kada se pročulo o ovom jedinstvenom izletu s popularnim tamburašima zainteresiranost se naglo povećala, pa već nekoliko godina Kasovci svoje fanove vode u dva autobusa na nezaboravno putovanje. Ono što je odlično, autobusi polaze iz Osijeka, ali i iz Zagreba, tako da se na putovanju mogu pridružiti svi oni koje je moguće pokupiti na usputnim stanicama.

Putovanje u znaku tambura, piva i nezaboravnog provoda

Uz stručnu turističku pratnju svima koji se upute s Kasom u Prag i Plzen ove godine svakako je osigurana i dobra zabava, a ono što je svima najveće zadovoljstvo činjenica je kako nema “dosadnih profesora“ s maturalca već je sve organizirano po željama putnika, stoga ni ne čudi kako mnogi ovo putovanje s Kasom ponavljaju iz godine u godinu.

“Kod nas nema strogih pravila, iako imamo izvrsne kolege kao turističku pratnju koji se brinu za organizaciju posjeta raznim znamenitostima, volimo opuštenost i zabavu, a to vam mogu potvrditi svi koji su do sada putovali s nama“, dodaju Kasovci.

Ljepote češke prijestolnice očekuju svoje omiljene hrvatske turiste i ove veljače, a uz Prag po prvi put svi koji budu išli na putovanje imat će priliku upoznati i grad Plzen, poznat po pivu, pivskim festivalima i odličnoj hrani. Spomenimo i kako je Plzen 2015. nosio titulu europske prijestolnice kulture, pa osim ludog i nezaboravnog provoda putnike očekuje upoznavanje s bogatom kulturom ovoga kraja, obilazak tvornice piva, a sve uz pratnju tambura i uvijek dobro raspoloženih Kasovaca.

Kako se mjesta za putovanje uvijek brzo popune još ih je ostalo pa oni koji im se žele pridružiti mogu se o svemu informirati na Kasovoj službenoj Facebook stranici gdje će dobiti dodatne informacije, a mi ćemo svima koji se spremaju od 23. veljače na još jednu ludu i nezaboravnu pustolovinu s Kasom poželjeti sretan put, nezaboravan provod, i naravno, sretan povratak doma!

 

Oglasi