Najnovije

[PREMIJERA] Garavi u novom video spotu ispunjavaju “Tri želje”

garavi-premijera-spota-tri-zelje

Novi video spot Garavih donosi zanimljivu kratku filmsku priču, neobičnu i drugačiju od ostalih glazbenih spotova

Uz premijerni nastup na županjskoj pozornici, Tamburaški sastav Garavi uoči početka 12. Glazbenog festivala “Šokačke pisme“ upriličili su premijeru novog singla i video spota okupljenim zaljubljenicima u tamburašku glazbu koji su se našli u Županji na ovom poznatom festivalu.

Video spot koji je svojevrsni produkcijski nastavak prethodnog za pjesmu “Prva i zadnja ljubavi“ režirao je Mario Šulina iz Produkcije Nova, dok scenarij potpisuje Alen Jakobović, član Garavih koji je zaslužan za osmišljavanje i prethodnih spotova.

“Smatramo da smo i ovaj put napravili odličan “posao“ jer snimanje kostimiranih spotova kroz kratke filmske priče nije nimalo lagano. Dosta smo truda uložili u svaku sitnicu, a već po prvim reakcijama vidimo kako su ljudi već po prvim kadrovima prepoznali da se radi o Garavima“, izjavili su popularni tamburaši u povodu promocije novog video spota za pjesmu “Tri želje“.

Spot je sniman na lokacijama u Kopačevu koje su se odlično uklopile u scenarij, a i ovaj put Garavi su odlučili odraditi samo glumački dio na setu i prepustiti priču da na svojstven način nosi pjesmu, što će publici sigurno biti zanimljivo i drugačije.


Pjesmu “Tri želje“ autorski potpisuju Hrvoje Bogutovac (glazba i tekst) i Željko Nikolin (aranžman).

Pjesma je snimana u studiju Željka Nikolina u Osijeku, a za realizaciju spota zaslužni su, osim redatelja i snimatelja Marija Šuline, snimatelj Ivan Bilandžić, glumci Josipa Jurković, Tvrtko Gačić i članovi Tamburaškog sastava Garavi. Za fashion styling zaslužna je Slavica Musa, a za make up Zdravka Pezer Bulović.

Na promociji u Županji okupili su se kolege glazbenici i predstavnici medija.

Garavi su ovom prigodom odlučili zahvaliti i vlasnicima caffe bara Nimrod i Vunice – vunene kućice u Kopačevu na ustupljenom prostoru za snimanje i nesebičnoj pomoći u realizaciji novog video spota.

Oglasi