Najnovije

Za ništa me briga nije, njeko reve, a njeko se smije

Faljen Bog svitu moj lipi i čestiti, nadam se da vam nije jako zagruvo, mislim crveno na vašem računu.

za-nista-me-nije-briga

Vrime je da zagruva, jer koštom sam kazo otpočele su svinjokolje, iđu i blagdani, njeki dan je bio Sveti Nikola, e sad me zanima ko je šta dobijo, a to ovisi ko je šta stavio u penđer.

Čujem da je Matko iz TS Salaš stavio gujicu u penđer. Nesmim lajat, al kazo bi vam šta smo dobili il šta ćemo dobit. Naši drmatori vode računa o ekološokom klanju svinja, divane, nesmje se svinče patit, nesmje cvilit. A šta je s nama, pitam se ja vaki tumast? Dal je to ekološki što nama rade naši drmatori, mi i cvilimo i stenjemo, al baš nji briga. Sad nemoj lajat, skreso bi sve, uf, ljut sam ko leptir.

Baš sam njeki dan bio na jednoj svinjokolji i još vam svitu nisam došo sebi. Neznam dal je to od rakije il sam digod glavušom ošinio, glava mi je ko bošnjački oborak. Biće da sam i jedno i drugo, jer jedno brez drogog ne iđe. Svi vode računa o nama, bolje kazat o našem šlajboku, a iz naši šlajboka se puni proračun lipe naše, kako neš bit u crvenom, kolkom vidim bit će objesit gače o štap pa u bili svit, ko i većina Rvata u zadnje vrime.

Baš njeki dan sretnem  jednog  redarstvenika, koji vodi računa o 0,5 promila, pitam ga šta radit, možel se kako ta njiova sprava pobatalit, kad i u zraku ima 5 promila za vrime svinjokolja.Tako sam vam ja svitu moj krenio sa svojom dorkom obić va naša sela, zaustavi me redarstvenik, kaže, puši Iva, kad nisam dušu ispustio, eto baš njeki dan dobijem obavist iz MUP-a di je pisalo da je ustanovljeno da nisam puvo u nu spravu, a neblakati, ušta sam ondak puvo.

Nego, lipi moji landcmani, moram vam se pofalit da sam posto poduzetnik, neka te se smijat, do sam se nagovorit, jer naša vlada stalno divani da moramo bit poduzetnici, pa sam i ja nješta poduzeo na tom planu. Jesam, jesam otvorio sam firmu za šlajmovanje criva po svinjokolja, sprimljanje mrtavaca, jal kad kogod ocapikne, kuvanje i služenje po sprovoda i svatova, mešćim će mi firma doživit kolaps, svi ođoše na bolovanje, a kolkom koštaje sprovodi počet ćemo mrtve preparirat, a nije bolje ni sa nama živima, već smo preparirani.

Bilo kako bilo svi ćemo mi Bogi na divan, a vi lipe moje snaše, lipi moji papučari, draga sjerotinjo, koštom sam i sam, nekade zaboravit da će brzo izbori, a za kog će te glasat, pa za mene, a zašto za mene, pa zato da meni bude lipo, da se malo oporavim, otpočinem, ma da više nizašta ne brinem.

Veseli i zdravi bili, s Ivom i nazdravili!

Oglasi