Najnovije

Najljepše starogradske pjesme u instrumentalnim izvedbama

zlatni-hitovi-9

Zlatne hitove 9 pronađite na prodajnim mjestima ili webshopu Croatie Records

Cijenjeni glazbenik Krunoslav Dražić i sve angažiraniji producent Tihomir Ivanetić aktualizirali su popularne starogradske pjesme u instrumentalnim izvedbama Rockoko Orchestra na albumu “Zlatni hitovi 9”.

S obzirom na uistinu impresivnu starogradsku glazbenu baštinu, odabir 14 instrumentala, koliko sadrži ovaj jedinstveni album, nije bio nimalo lagan zadatak za producenta Tihomira Ivanetića. “Miruj, miruj, srce moje”, “Ima dana”, “Kad bi ove ruže male”, “Ti bi htjela pjesmom da ti kažem”, “Blijedi mjesec”, “Jesenje lišće”, “Nekad sam i ja volio plavo cvijeće”, “Ne vrijedi plakati”, “Na te mislim”, “Tiho noći, moje zlato spava”, “Jesen stiže, dunjo moja” samo su neke od legendarnih, desecima godina izvođenih pjesama kojima je Krunoslav Dražić podario sasvim novo ruho osmislivši maštovite aranžmane, a vrhunski je odsvirao i sve tambure na albumu.

Tihomir Ivanetić producirao je jedno od najboljih ovogodišnjih izdanja, album starogradskih pjesama “Tko je, srce, u te dirn’o” maestralnog Jacquesa Houdeka, dok je 2014. godine u njegovom studiju Ivanetic Sound snimljen odličan album “Ljepote takve nij” koji je Jacquesu Houdeku i Arsenu Dediću osigurao dvije nominacije za Porin u kategoriji najbolje muške izvedbe. Pjesme s oba spomenuta albuma u instrumentalnim izvedbama sada su se našle na albumu “Zlatni hitovi 9”, što je dokaz da publika voli i cijeni neprolaznu kvalitetu tih lijepih, tradicijom protkanih pjesama koje vraćaju u neko bezbrižnije vrijeme.

Oglasi