Najnovije

Tamburaški zbor Gaj iz Zaprešića najavljuje koncert “Filmske tambure”

filmske-tambure

Advent u Zaprešiću donosi i zanimljiv veliki koncert “Filmske tambure”

Nakon izuzetno uspješnih tematskih koncerata povodom Valentinova pod nazivom „Zaljubljene tambure“ i onih povodom Martinja („Opijene tambure“) Tamburaški zbor Gaj Zaprešić priređuje još jedan veliki koncert pod nazivom „Filmske tambure“ koji će se održati u Velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Zaprešiću u nedjelju 4. prosinca u 19 sati.

Kao što i sam naziv govori, ovaj koncert bit će prepun prekrasnih filmskih tema i pjesama koje se pojavljuju u filmovima. Na koncertu će uz Tamburaški zbor Gaj Zaprešić nastupiti Ženska vokalna grupa Kajda iz Mača i Tatjana Pakrac Zvonar.

No ovaj nominalno malen broj gostiju lako može zavarati. Naime, tamburaški orkestar je za ovu prigodu proširen mnogim drugim instrumentima koji će imati svoju bitnu ulogu i solističke dionice (violine, trube, bubnjevi, električna gitara, akustična gitara, bas gitara, frulica, usna harmonika).

Ovo neće biti samo koncert u klasičnom smislu, nego i jedna vrhunska multimedijska glazbeno-scenska predstava prepuna iznenađenja koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Na vrijeme rezervirajte i kupite svoju ulaznicu pozivom na broj 095/825-4663 (zvati iza 16 sati).

Oglasi