Najnovije

Jacques i Tereza uz Tamburašku filharmoniju snimili spot u đakovačkoj katedrali

tereza-i-jacques

Tereza Kesovija i Jacques Houdek na snimanju spota u Đakovu

U đakovačkoj katedrali snimljen je spot za pjesmu “Adeste Fideles” (Pristupite vjerni) koji je novi projekt glazbenog producenta Tihomira Ivanetića u izvedbi Tamburaške filharmonije, Jacquesa Houdeka i Tereze Kesovije.

Kako je već i ranije najavljivao, Tihomir Ivanetić uspio je spojiti s tamburom još jedno veliko glazbeno ime. Uz Jacquesa Houdeka u predivnoj božićnoj pjesmi pridružila mu se i Tereza Kesovija koja nije krila oduševljenje dolaskom u Slavoniju.

“Vjernica sam pa ću reći da je Božja milost što mi je pružena prilika da sam baš u đakovačkoj katedrali, toj ljepotici među svjetskim katedralama, a dosta sam ih vidjela,…ali ova đakovačka ima neku dušu… , slavonsku…., toplu…, u toj svojoj veličini i sjaju,… toliko topla…, toliko bliska svakom onom koji dođe … Jednostavno kad se pojaviš u toj katedrali osjećaš se povlaštenim, osjećaš se kao u rukama Božjim, kao da si zaštićen od svega i svakoga zla…Evo, ja sam se tako osjećala…”, opisala je svoje osjećaje proslavljena Tereza Kesovija ne krijući oduševljenje đakovačkom prvostolnicom.

Pripreme za projekt traju gotovo pet mjeseci, a u njega je uključen niz glazbenika. Pjesma Adeste Fideles dobila je i video spot u režiji Produkcije Nova, a izdavač singla je Croatia Records.

Radio Đakovo

Oglasi