Najnovije

Mejaši s Đakovčankama zavrtili “Sexy ritam“

mejasi-sexy-ritam

Mejaši i Đakovčanke u novom spotu

Nakon uspješne suradnje s Crvenom jabukom u pjesmi “Noćima, danima”, “tamburaši u starkama” su se za novi singl udružili s lijepim Đakovčankama. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Denis Dumančić, a pridružili su mu se na tekstu još Fayo i Nikola Bosilj te na aranžmanu Branimir Mihaljević.

Kako to obično biva Mejaši su snimili i zanimljiv video spot za koji je bio zadužen Tomislav Pović na lokacijama u Sv. Petru Ludbreškom.

Na snimanju su se, kako i sami kažu, jako dobro zabavili, a ovu su priliku iskoristili kako bi uputili i brojne zahvale.

“Hvala zagorskim legendama Ivici Pepelku i Rajku Suhodolčanu na dolasku i gemištima koje su nam natočili u spotu, gospođi Štefaniji Šarec i općini Mali Bukovec koji su našli lokaciju baš kakvu smo tražili i ugostili nas kao careve i veliko hvala Limenom orkestru Sv. Martin iz Brezničkog Huma”, rekli su Mejaši.

Ovim singlom Mejaši najavljuju prvi dugosvirajući album “Sexy ritam” na kojem će se naći svi hitovi ovih popularnih tamburaša i koji će zasigurno biti pravi božićni poklon ove godine svim fanovima.

Oglasi