Najnovije

Kasova šetnja New Yorkom uz ‘Mir na jastuku’

Još dok su se natjecali u televizijskom showu ‘Pop, rock, tambure’ publika je bila oduševljena što su ovi tamburaši iz Osijeka obradili jednu od najljepših balada Parnog valjka, a potom su snimku poslali autoru pjesme Huseinu Hasanefendiću Husu koji je također ostao iznenađen i oduševljen, pa se ‘Mir na jastuku’ našao na albumu prvijencu Kasa ‘Slušaj mene, nema greške’.

Vrativši se u ovo vrijeme prije godinu dana s nezaboravne turneje po Kanadi i Americi Kasovci su donijeli i niz nezaboravnih uspomena, zanimljivih dogodovština, fotografija i video snimaka. I sami priznaju kako je teško sve to ‘staviti na jedno mjesto’, ali barem djelić atmosfere odlučili su podijeliti sa svojim fanovima. Snimili su šetnju po New Yorku i odlučili dio iste podijeliti kao video razglednicu uz pjesmu ‘Mir na jastuku’.

‘Publika je odlično reagirala na našu obradu ove popularne pjesme Parnog valjka, a snimajući album odlučili smo kako ju želimo na albumu. Nakon dugo vremena tražili su nas i video izdanje pa smo odlučili da to bude jedna video razglednica s naše američke turneje u kasno ljeto 2015.’, kažu dečki iz Kasa.

Nakon ljetne uspješnice s festivala ‘Pjesme Podravine i Podravlja’ u Pitomači i video spota ‘S kojeg si planeta’, Kasovci za početak jeseni donose u video izdanju još jednu od pjesama s albuma prvijenca.

U eterima radijskih i televizijskih postaja već se nalazi nekoliko novih pjesama, a ono što su tamburaši iz Kasa najavili, novi je album koji bi trebao biti gotov do kraja godine i na kojem će se naći nove pjesme na kojima vrijedno rade.

Oglasi