Najnovije

Đakovčanke u novom singlu opjevale ‘Maminog sina’

‘Mamin sin’ naziv je novog singla Ženskog vokalnog sastava Đakovčanke koji je uslijedio nakon uspjeha obrade Thompsonovog hita ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova’, kao i singla ‘Povratak’.

Glazbu i tekst za ovu razigranu pjesmu koja govori o ljubavnim jadima mlade žene napisala je Marija Perković, dok se za izvrstan aranžman pobrinuo Tomislav Radičević. Pjesma je snimljena u Ivanetic Sound studiju u Strizivojni pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića.

Đakovčanke su za ovaj singl snimile i video spot koji odiše vedrinom i pozitivom, a spot je autorsko djelo Marija Šuline iz Produkcije Nova čija se suradnja s Đakovčankama već prije pokazala kao pun pogodak. Jednu od glavnih uloga u spotu preuzeo je Dinko Glavaš, glavni vokal popularnog Tamburaškog sastava Kas.

Ženska vokalna skupina Đakovčanke osnovana je 2009. godine, a čine ju mlade, entuzijastične djevojke koje odlikuje vedrina, pozitiva i ljubav prema glazbi, što se sjajno vidi i u ovom spotu. Nastupale su na raznim folklornim manifestacijama i festivalima diljem Hrvatske, a svakim nastupom privlače sve više simpatija publike i kritike.

Oglasi