Najnovije

Tamburaški sastav Vranac u Hercegovini snimio spot za novi singl

Nakon uspješnog singla ‘Neću ti lagat’ mala’, ali i ‘Pustinje’ koja mu je prethodila, Vranac je spreman predstaviti vam novu pjesmu pod nazivom ‘Zauvijek ti ja’ koja uz prepoznatljiv zvuk ljubavne tematike donosi i nešto potpuno novo.

Ne možemo reći da se radi o novoj suradnji jer autor glazbe i teksta novog singla je Marko Zeljković koji je s ovim popularnim tamburaškim sastavom i prije surađivao kao redatelj spotova, no kako se dečkima pjesma svidjela, odlučili su je snimiti, a aranžman i produkciju ponovo povjeriti Branimiru Jovanovcu u čijem studiju je pjesma i snimljena.

Marko Zeljković autor je popularnog hita ‘Sad kada došla si’, a u novoj pjesmi Vranca ‘Zauvijek ti i ja’ osjeti se njegov prepoznatljiv potpis, a publika će zasigurno biti ugodno iznenađena kada ju čuje.

Uz prepoznatljiv vokal Franje Sarića, ne sumnjamo kako će nova pjesma ubrzo osvojiti srca publike u Hrvatskoj, ali i izvan nje, pogotovo što su se dečki odlučili na snimanje spota na atraktivnim lokacijama poput Kravica i Kule u okolici Ljubuškog u Hercegovini.

Uz dečke iz benda u spotu se pojavljuje i atraktivna Antonela Ivanović, Miss Zagreba 2016., dok su se za styling pobrinule kreativne djevojke iz Lola.tees Helena Bilić i Jelena Džolić.

 

Oglasi