Najnovije

Sinovi ravnice odlučili sve oprostiti

Pjesma ‘Opraštam ti’ novi je singl Sinova ravnice s njihovog aktualnog studijskog albuma. Kao i većina njihovih pjesama i ova je ljubavne tematike, a govori o neuzvraćenoj ljubavi. Za tekst je zaslužna Valerija Đurđević, a glazbu i aranžman napisao je Boris Đurđević.

Na najvećem tamburaškom koncertu koji je nedavno održan u zagrebačkom Domu spotova snimljen je i video spot za ovu pjesmu.

‘Kirbaj godine bio je jedan od naših najvećih i najdražih koncerata i stoga smo odlučili da djelić atmosfere s tog koncerta prenesemo i na ekran’, poručili su Sinovi ravnice predstavljajući novi singl i spot.

I ovog puta redatelj spota je njihov dugogodišnji prijatelj i suradnik Darko Bušnja, a publika će nakon singla ‘Malo da, malo ne’ moći uživati i u novom singlu koji se već uvelike vrti na radijskim postajama.

Sinovi ravnice i dalje nastavljaju s radom na novim pjesmama, ali i koncertnim nastupima, pa ćete ih uskoro moći vidjeti i negdje u vašoj blizini, ako ne nikako drugačije onda na televizijama jer novi spot je upravo ugledao svjetlo dana.

Oglasi