Najnovije

Kristali proslavili 25 godina karijere

Osim Kristala, koji su bili domaćini ovog svečanog koncerta, na pozornici su im se pridružili i Tamburaški sastav Salaš, Slavonske lole, Ženska vokalna skupina Đakovčanke, Šima Jovanovac i Stjepan Jeršek Štef, dok su ih u publici bodrili brojni prijatelji i kolege s kojima su dugi niz godina surađivali.

Na koncertu su izvedene brojne pjesme kojima su Kristali obilježili svoju bogatu glazbenu karijeru, a svečano su se oprostili i od dosadašnjih članova Hrvoja Juzbašića i Marka Sesara koji su u sastavu djelovali 15 godina. Zahvalili su si međusobno na podršci i suradnji, te najavili kako će i dalje surađivati, a publici su predstavljena i dva nova člana sastava s kojima su premijerno izveli i novu pjesmu s kojom će nastupiti na nadolazećem festivalu Šokačke pisme. Ovim su činom pokazali kako Kristali odlaskom Hrvoja i Marka neće prestati s radom, već će i dalje marljivo raditi na novim pjesmama i nastavku karijere.

U povodu 25 godina uspješne karijere primili su i posebno priznanje koje im je uručila njihova izdavačka kuća Croatia Records, a nakon koncerta koji je trajao više od dva i pol sata uslijedilo je prigodno druženje uzvanika.

Oglasi
%d bloggers like this: